2022. gada vasaras Horoskops visām zodiaka zīmēm

Viens no gaidītākajiem gadalaikiem ir vasara, kas priecē ar karstu sauli un maigu siltumu. Ir noskaidrots,  kas sagaida visu zodiaka zīmju pārstāvjus, sākot no 1.jūnija un beidzot ar 31.augustu.

Laimīgs Vērsis, nesaprotamie Vēži un uzvarēta Jaunava – tik silts gadalaiks sagaida šos zodiaka apļa pārstāvjus. Lauvas atkal iemācīsies dzīvot, un Svari maksās par grēkiem un tā tālāk…..

Horoskops vasarai 2022 – Auns
Ir pienācis laiks Auns atjauninājumam. Šeit nav runa par nākamajiem pirkumiem vai dekorācijas maiņu, bet gan par vērtību maiņu. Ir pienācis brīdis atgriezties uz sākotnējā ceļa, no kura Auns dažādu iemeslu dēļ aizgāja. Jau vasaras sākumā jūs sāksit pārdomāt apkārt notiekošo, baidoties pieņemt šausmīgu ieskatu. Izrādās, ka tikai tu pats esi savas laimes kalējs un neviens nepasniegs sapņus, kas piepildījušies uz zelta šķīvīša. Sevis žēlums un vainas apziņa sāks ēst no iekšpuses, un līdz jūlija vidum Auns sasniegs pagrieziena punktu. Tikai stiprākie izkļūs no tumšo domu bezdibeņa, nezaudējiet modrību.

Horoskops vasarai 2022 – Vērsis
Ja pasakas kļūst par realitāti, tad tās var saukt par Vērša memuāriem – īpaši šovasar. Siltums, saule un saldējums ir jaunais laimīgo moto. Taču ceļš pa šo taku visus trīs mēnešus nav sagatavots visiem Vēršiem. Visuma pārsteigumi ir jānopelna, tāpēc jūnijā ir smagi jāstrādā. Tas attiecas ne tikai uz karjeru, mēģiniet iet ceļu uz lolotākās vēlmes piepildījumu. Ja nodomi ir spilgti un vēlme ir pamatota, zvaigznes jūs noteikti apbalvos.

Horoskops vasarai 2022 – Dvīņi
Vasaras periodu šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem var raksturot trīs vārdos – mīlestība, kaisle un jūtas. Vēl viens romāns vai liktenīga tikšanās ar savu dvēseles radinieku? Izvēlieties tikai jums. Zvaigznes nolēma apprecēt visus neprecētos Dvīņus, tāpēc, ja vēlaties atrast patiesu mīlestību, neapsmidziniet sevi ar vairākiem sakariem. Kad patiesais Visuma sūtnis ir tev blakus, tava sirds nekavējoties mudinās tālāk rīkoties. Centieties nenoslēgt sevi no ārpasaules, pretējā gadījumā jūs riskējat pazaudēt savu laimi.

Horoskops vasarai 2022 – Vēzis
Ir pārpratumu periods. Vēži saskaras ar spiedienu no ārpasaules. Tas attiecas ne tikai uz citiem, bet arī par kontroles zaudēšanu pār savām emocijām. Kā izvairīties no lieliem konfliktiem un kontroles zaudēšanas pār sevi? Nepakļaujieties negatīvismam, īpaši savaldieties vasaras vidū, jo tieši šajā laikā sāks izkļūt visas iekšējās bailes. Romantiskā līnija dzīvē palīdzēs atbrīvoties no domu nastas, un saziņa ar draugiem saglabās emocionālo līdzsvaru.

Horoskops vasarai 2022 – Lauva
Veiksmes sērija ir beigusies, ir pienācis laiks iemācīties visu sasniegt saviem spēkiem. Diemžēl Lauvas ir pārāk pieradušas pie bezrūpīgas dzīves, patiesi ticot tās bezgalībai. Zvaigznes tev deva visus resursus labākai dzīvei, bet tu tos iztērēji tukšiem sapņiem. Tālākie notikumi ir atkarīgi tikai no jūsu nosvērtības un pragmatisma. Uzņēmīgie un ražīgie Lauvas nepiedzīvos sajūtu, ka Visums viņiem ir uzgriezis muguru, taču viņu neuzmanīgajiem pavadoņiem klāsies grūti.

Horoskops vasarai 2022 – Jaunava
Kur palika nedrošās Jaunavas? Tieši šo jautājumu šīs zodiaka zīmes pārstāvji sāks uzdot jūlija sākumā. Vasaras perioda pirmajā mēnesī sajutīsi iekšēju spēku un harmoniju ar sevi, kas palīdzēs viegli izzināt jaunus apvāršņus un atvairīt likumpārkāpējus. Pilnīga savu spēku apzināšanās un to baudīšana atnāks tieši sezonas vidū. Nākamais uzdevums būs noturēt sasniegto rezultātu. Kontrolējiet sevi un neesiet augstprātīgi. Varbūt jūs patiešām esat kļuvis par labāko sevis versiju, taču līdz pilnībai vēl ir ļoti tālu.

Lasi vēl; Astroloģiskā prognoze 2022. gada jūnijam visām zodiaka zīmēm

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk….

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment